«Λευτεριά στη σκλαβωμένη από τους Έλληνες Μακεδονία»

Κοινωνία

«…Εμείς οι Μακεδόνες, αυτόχθονες κάτοικοι της ιστορικής Μακεδονίας, ζητούμε για μια ακόμα φορά την ελευθερία μας από το απολυταρχικό, φασιστικό και καταπιεστικό Ελληνικό κράτος.

Και αυτό γιατί, μετά την αναγνώριση του κράτους της Μακεδονίας ως Βόρεια Μακεδονία, με τη συνθήκη των Πρεσπών του 2018 και τη κύρωση της από την Ελληνική Βουλή το 2019, καθώς και με την τροποποίηση της δώδεκα χρόνια αργότερα και την αναγνώριση της Βόρειας Μακεδονίας με το πρώτο συνταγματικό όνομα της Δημοκρατία της Μακεδονίας και την αναγνώριση της Μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα, όπως και με την αναγνώριση της περιορισμένης αυτονομίας της Μακεδονίας του Αιγαίου το 2036, μέσα στα πλαίσια του Ελληνικού κράτους, εξακολουθούμε να δεχόμαστε πιέσεις και διωγμούς, που σκοπό έχουν την εξαφάνιση μας και την αφομοίωση μας από τους Έλληνες.

Για το λόγο αυτό, σηκώνουμε για μια ακόμα φορά το ανάστημα μας και ζητούμε και αυτή τη φορά το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού του πληθυσμού της Βορείου Ελλάδος όπως αυτός επιθυμεί καθώς και δημοψήφισμα για την αυτοδιάθεση της περιοχής και την ανεξαρτησία της από την Ελλάδα.

Εμείς οι Μακεδόνες, απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και των αρχαίων Μακεδόνων, αποτελούμε την συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού στη Βόρεια Ελλάδα και στην Μακεδονία του Αιγαίου και δεν ζητάμε τίποτα περισσότερο από το δικαίωμα να είμαστε κύριοι της γης μας και των περιουσιών μας σε όλη την περιοχή της ιστορικής Μακεδονίας, να διατηρήσουμε τον πολιτισμό μας και τις παραδόσεις μας, να μαθαίνουμε την ιστορία μας, και να διδασκόμαστε και να μιλούμε ελεύθερα την γλώσσα μας. Ζητάμε δηλαδή Ελευθερία και Αυτοδιάθεση. 

Πράγματα αυτονόητα για κάθε πολιτισμένο λαό που δυστυχώς εδώ και αιώνες μας απαγόρευσε το Ελληνικό κράτος, προσπαθώντας με κάθε βίαιο μέσο να μας αφομοιώσει ή και να μας εκδιώξει από τη γη των προγόνων μας.

Για το λόγο αυτό ξεκινάμε για μια ακόμα φορά τις απαραίτητες ενέργειες για μια ακόμη καταδίκη της Ελλάδος στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για την βίαιη και απάνθρωπη καταπάτηση των δικαιωμάτων του Μακεδονικού λαού και τονίζουμε ότι δεν θα διστάσουμε να πάρουμε τα όπλα προκειμένου να υπερασπιστούμε την ελευθερία μας και να πετύχουμε την αυτοδιάθεση μας και την Ένωση με τη μητέρα πατρίδα της Δημοκρατίας της Μακεδονίας.

23 Ιουλίου 2038

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Αυτόνομης Δημοκρατίας της Μακεδονίας του Αιγαίου

Αλέξανδρος Ποπόφ»

Αγαπητέ αναγνώστη, το φανταστικό κείμενο που μόλις διάβασες, να είσαι σίγουρος, ότι αν δεν βάλει ο Θεός το χέρι του, θα το δεις μετά από μερικά χρόνια πραγματικότητα… 

Ταῖς πρεσβείαις τῆς Θεοτόκου, Σῶτερ, σῶσον ἡμᾶς

Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *