Μάντης κακών: «Επέκταση της υποχρεωτικότητας ακόμα και στα βρέφη»

Κοινωνία

Δεν θα ήθελα να γίνω «μάντης» κακών επερχομένων ωστόσο η κατάσταση που βιώνουμε με εξαναγκάζει.

Οφείλω όμως, να το κάνω, προκειμένου να είμαι εντάξει με την συνείδηση μου.

Παραθέτω λοιπόν αυτά που «ψυχανεμίζομαι» ότι έρχονται:

-Επέκταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού σε όλο τον ενήλικο πληθυσμό. Το αν θα εφαρμοστεί τμηματικά ή όχι λίγη σημασία έχει.

-Υποχρεωτικός εμβολιασμός ακόμα και στα μωρά. Προαπαιτούμενος δε για την εγγραφή σε βρεφοκομείο, νηπιαγωγείο, παιδικό σταθμό, σχολεία, φροντιστήρια, ανώτατα ιδρύματα κλπ. Εδώ να υπενθυμίσω ότι προβλέπεται ήδη η αφαίρεση της γονικής επιμέλειας, χρηματικό πρόστιμο και φυλάκιση για όσους γονείς δεν στέλνουν τα παιδιά τους στα σχολεία.

-Υποχρεωτικός εμβολιασμός και για τις αναμνηστικές, επαναληπτικές δόσεις

-Αύξηση των προστίμων σε ιλιγγιώδη επίπεδα.

-Καθολικός αποκλεισμός των ανεμβολίαστων από παντού. Ούτε στο φούρνο της γειτονιάς τους δεν θα τους επιτρέπεται η είσοδος με βαρύτατα πρόστιμα για τους παραβάτες καταστηματάρχες.

-Διακοπή επιδομάτων και αφαίρεση των προστίμων από τους μισθούς και τις συντάξεις.

-Σε δεύτερο στάδιο για τους λίγους που θα έχουν απομείνει σκληρός στιγματισμός, αυστηρή περιθωριοποίηση, γκετοποίηση, εκτοπισμοί και ποινές φυλάκισης.

Όλα αυτά φυσικά για την προστασία του κοινωνικού συνόλου…

Για όσους αυτή τη στιγμή χασκογελάνε και τα θεωρούν όλα αυτά απίθανα, θα υπενθυμίσω ότι όταν από τον Δεκέμβριο του 2019 έλεγα ότι ο κορωνοιός υπάρχει, μου έλεγαν είτε ότι δεν το πιστεύουν είτε ότι αν πάρουμε εχινάτσια και βιταμίνες δεν έχουμε κανένα κίνδυνο. Να υπενθυμίσω επίσης πως όταν φώναζα ότι τα εμβόλια και τα πιστοποιητικά τους θα μας οδηγήσουν σε επικίνδυνα μονοπάτια, με αποκαλούσαν φαντασιόπληκτο και υπερβολικό.

Και για όσους χαίρονται γιατί κάποιοι συμπολίτες τους θα υποφέρουν τα πάνδεινα να «μαντέψω» ότι θα έρθει η σειρά τους με τα επόμενα μαοκικής έμπνευσης μέτρα που θα σκαρφιστεί ο όποιος αυτόκλητος «σωτήρας» του ελληνικού λαού.

Μη με ρωτήσετε τι θα απογίνει, πότε και πως θα τελειώσει η ιστορία. Οι μαντικές μου ικανότητες δεν φτάνουν τόσο μακριά. Πάντως αν δεν μας λυπηθεί ο Θεός θα μπορούσα να πιθανολογήσω άσχημα ξεμπερδέματα.

Εσείς στο ενδιάμεσο μπορείτε να απολαύσετε το καφεδάκι σας, να σχολιάσετε τα τεκταινόμενα από τα σήριαλ και τα ριάλιτι και να σχεδιάζετε που θα πάτε τα Χριστούγεννα… (εδώ θα ήθελα να γελάσω εγώ)

Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *