Μόνο τα δέντρα που έχουν καρπό πολύ πετροβολούν!

Ορθοδοξία

Μόνο τα δέντρα που έχουν καρπό πολύ πετροβολούν!

Αυτό σκεφτήκαμε διαβάζοντας τα δύο κεντρικά άρθρα στον διαδικτυκό τόπο “Εξάψαλμος” του στενού συνεργάτη του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, του κου Σωτηρίου Τζούμα.

Κοινό χαρακτηριστικό τόσο του άρθρου “Γερμανικό δίκτυο RND . Η πανδημία διχάζει την Ελλαδική Εκκλησία”, όσο και του ετέρου ” Βράζει από κορωνοϊό το Άγιο Όρος” είναι η ανοίκεια επίθεση στο πρόσωπο του Γέροντος Ευθυμίου.

Αμφότερα με μία ψευδεπίγραφη δημοσιογραφική προσέγγιση και γέμοντα ανακριβειών στρέφονται απερίφραστα και με τρόπο σκαιό εναντίον ενός ταπεινού Ιερομονάχου, που όλοι γνωρίζουμε ότι απόφεύγει κάθε δημοσιότητα και μάλιστα διάγει μεγάλα διαστήματα του έτους έγκλειστος και εντελώς απομονωμένος, μόλο που πλήθη πιστών προσέρχονται να πάρουν την ευχή του.

Ασφαλώς και δεν χρήζει υπεράσπισης από την ελαχιστότητα μας, ένος Γέροντας του διαμετρήματος του Γέροντος Ευθυμίου, ο οποίος δεκαετίες τώρα τόσο με την βιοτή και το πλούσιο συγγραφικό του έργο, όσο κυρίως και με τον ψυχικό αναπαμό και την πνευματική καθοδήγηση χιλιάδων ψυχών, νοηματοδοετεί την Ορθοπραξία, που τόσο λείπει από την Ορθοδοξία μας.

Η ιστορία δυσυχώς επαναλαμβάνεται. Όπως ο Κϋριος μας συκοφαντήθηκε από το ιερατείο της εποχής Του, όπως ο Άγιος Νεκτάριος συκοφαντήθηκε από την Ιεραρχία του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, έτσι και ο Γέροντας Ευθύμιος συκοφαντείται τώρα άδικα από Ιεράρχες της Ελλαδικής Εκκλησίας και ανάξιους πολιτικούς, που μετέρχονται φασιστικών πρακτικών και επιστρατεύουν “στρατευμένες” γραφίδες λασπολογώντας κατά του Γέροντα της Καψάλας, επειδή απλά τόλμησε να αρθρώσει λόγο ενάντιο στην συστημική προπαγάνδα υπερ του εμβολιασμού.

Του προσάπτουν αναιτιολόγητα ότι “πήρε πολλούς στο λαιμό του”, εννοώντας τους φερόμενους ως νεκρούς λόγω κορωνοϊού, την στιγμή που ο ίδιος ο κρατικός μηχανισμός ομολόγησε ότι στους νεκρούς αυτούς προσμετρώνται εκατοντάδες που κάποια στιγμή καταγράφησαν ως κρούσματα και ούτε καν νόσησαν, αλλά πέθαναν από οιαδήποτε άλλη αιτία ακόμη και μήνες αργότερα.

Του προσάπτουν ότι παρεμποδίζει πιστούς να εμβολιαστούν ώστε να “χτιστεί τείχος ανοσίας” την στιγμή που το αφήγημα τους διαψεύδεται από τους ίδια την επιστημονική κοινότητα που επικαλούνται δύο χρόνια τώρα, και η οποία μετά την παταγώδγ αποτυχία των μέτρων που έλαβε, έρχεται να παραδεχθεί ότι οι εμβολιασμένοι και μεταδίδουν τον ιό όσο και οι ανεμβολίαστοι, και φυσικά νοσούν εξίσου όσο κι αυτοί.

Παρασιωπούν τις εκατοντάδες ή και χιλιάδες των παρενεργειών των εμβολίων προσπαθώντας να τις υποβαθμίσουν ως αναμενόμενες. Σιωπούν για την εκατόμβη των νεκρών εμβολιασθέντων λόγω παθήσεων του μυαοκαρδίου ενώ συστηματικά αποφεύγουν να καταγράψουν – ως όφειλαν – στην “κίτρινη κάρτα” του ΕΟΦ τις χιλιάδες των παρενεργειών που καταγγέλλονται από ατυχείς εμβολιασμένους.

Προσπαθούν να επιβάλλουν “υποχρεωτικότητα” σε εμβολιασμό με σκευάσματα που με δική τους ομολογία βρίσκονται ακόμη σε πειραματικό στάδιο, την στιγμή που Νομπελίστες και έγκριτοι επιστήμονες προβάλλουν τεκμηριωμένα επιχειρήματα κατά του εμβολιασμού με τα συγκεκριμένα πειραματικά σκευάσματα.

Συντασσόμενος πλήρως με όλους αυτούς ο κος Τζούμας εξαπολύει μία χυδαία επίθεση στον Γέροντα Ευθύμιο, προσπαθώντας με ανυπόστατα στοιχεία περί δήθεν δραματικής αύξησης των κρουσμάτων στο Άγιο Όρος , να συκοφαντήσει τον Γέροντα, ως δήθεν υποκινητή και συντονιστή του αντιεμβολιαστικού φρονήματος της συντριπτικής πλειοψηφίας των Αγιορειτών, που κόντρα στις πιέσεις των κρατούντων δεν έχουν εμβολιαστεί.

Προφανώς και οι αργυρώνητοι προπαγανδιστές των ΜΜΕ βλέποντας το αφήγημα τους περί πανδημίας, και περί προσασίας των εμβολιασμένων να καταρρέει προσπαθούν κάπου να ξεσπάσουν.

Εμείς παρερχόμενοι το δαιμονιώδες μένος τους κατά του Γέροντος Ευθυμίου , θα μείνουμε σε μία προφητική ρήση του το περασμένο καλοκαίρι, που δυστυχώς παρασιωπήθηκε.

Προβλέποντας ο Γέροντας Ευθύμιος τον διχασμό που τεχνηέντως επιχειρούν τα γνωστά παρά-κεντρα εξουσιάς για τον διχασμό του Ελληνικού Λαού σε υποστηρικτές του εμβολιασμού και αντιεμβολιαστές, υπενθύμισε ότι κάθε φορά που ο Λαοός μας διχάστηκε (ίδε Βενιζελικούς και Βασιλικού, Εθνικόφρονες και Αριστερούς) πάντοτε επακολούθησαν ΕθνικέςΤραγωδίες ( ίδε Μικρασιατική Καταστροφή, Εμφύλιος, Διχοτόμηση Κύπρου)

Εϊναι στο χέρι μας να μην τους το επιτρέψουμε με την νουνεχή, ψύχραιμη και σταθερή μας αντίσταση στα ανόσια σχέδια τους.

Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *